Фирмен каталог

Фирма от сектор: Електрически съоръжения

Алимар Клима ЕООД
Фирма вписана от: Георги Христов
Адрес на фирмата:
Град: София
Област: София-град
ул. "Д-р Атанас Москов",
ж.к. "Младост - 4", ул. "Д-р Атанас Москов", бл. 425, вх. 3, Магазин №4  

Фирмен сайт( посетен 0 пъти )
Алимар Клима ЕООД
За контакти:
Лице за контакт: Георги Христов
Тел.: 02 952 07 90;
Моб. тел.: 0898 33 47 92

E-mail: Адресът e защитен от спам ботове.Фирма Алимар Клима е създадена през 2006г и се занимава с продажба, монтаж, ремонт и поддръжка на климатична и вентилационна техника. Фирмата разполага с онлайн магазин, в който ще откриете голямо разнообразие от нови и употребявани климатици от редица водещи марки. Климатичната и вентилационна техника е подредена в подходящи категории с цел да Ви улесни при избора.
Освен нови климатици, фирмата предлага и климатици втора употреба. Те са фабрично рециклирани и с гаранция, и притежават отлични технически характеристики. Алимар Клима осигурява гранционен и извън гаранционен сервиз на предлаганата климатична и вентилационна техника, като разполага с висококвалифицирани техници.
Алимар Клима Ви предлага климатици на много изгодни цени от водещи марки, утвърдили се на пазара за този тип техника. В магазина ще откриете и много промоции, като освен това фирмата Ви предлага и закупуването на избраната от Вас техника на изплащане при много добри лизингови условия.

Вижте картата с подробности
Дата на добавяне: 2013-10-08 12:20:21   
RSS Feeds

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 1570 фирми
  • за днес: 0 фирма/и
  • за седмицата: 4 фирма/и
  • за месеца: 165 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители