Фирмен каталог

Фирма от сектор: Услуги

КИНГ ТРОНИК ООД КИНГ ТРОНИК ООД
Фирма вписана от: Кинг Троник ООД
Адрес на фирмата:
Град: Бургас
Област: Бургаска
Сливница №43
Седалище: гр. Бургас ул. Сливница №43  

Фирмен сайт( посетен 0 пъти )
КИНГ ТРОНИК ООД
За контакти:
Лице за контакт: Павлина Янкова
Моб. тел.: +359884522338

E-mail: Адресът e защитен от спам ботове.„Кинг Троник” ООД предлага пълен цикъл от дейности, включващи целия процес от анализ, консултации и изготвяне на проект за даден обект, до изграждането на най-оптимална система съобразена с характеристиките на обекта, изискванията на клиента и действащите изисквания за сигурност.

Услугите, които са предмет на основната ни дейност са: Изграждане и внедряване на системи за видеонаблюдение за стационарни и подвижни обекти (видеонаблюдение от превозно средство), Бариерни и паркинг системи (включително Автоматизирана система за управление и тарифиране на паркинг с камери за опознаване на номера, с възможност за разплащане чрез "отворен SMS"); Изграждане и внедряване на вело система за отдаване на велосипеди под наем. Повече информация относно предлаганите услуги може да прочетете тук: www.king-tronic.org .

Също така Фирма Кинг Троник ООД е основен представител на фото щори СОФИ за гр. Бургас и Бургаска Област. Тук може да си поръчате вертикална или руло щора с отпечатана снимка по ваш избор. Възползвайте се от възможността да разчупите интериора във вашия дом или офис и ще останете очаровани от уюта, който придават тези щори. Каталог със снимки за печат може да разгледате тук: www.king-tronic.org/shtori/.

Вижте картата с подробности
Дата на добавяне: 2015-11-16 10:07:04   
RSS Feeds

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 1893 фирми
  • за днес: 0 фирма/и
  • за седмицата: 0 фирма/и
  • за месеца: 152 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители