Флаг на България Произведено в България, Ви дава възможност да представите и рекламирате Своята фирма, продуктите и услугите които произвеждате и предлагате.Подтикнати от идеята да подкрепим родните производители ние създадохме този систематизиран каталог. чрез него ще улесним връзката между Вас и Вашите потенциални клиенти.

За да постигнем тези наши цели, като предполагаме се покриват и с Вашите, се нуждаем от съпричастност и минимално усилие от Ваша страна. Достатъчно е да си създадете профил чрез регистратора и след това да впишете Вашата фирма в каталога като съобразите съответният под сектор, отговарящ на Вашата дейност. Каталога не допуска вписването на фирма в главен сектор а само в съответният под сектор (раздел). Класификацията сме я направили да е лесна и интуитивна за двете страни, фирми и клиенти. Избегнали сме класификация спрямо "Класификатор на икономическите дейности - 2008"(КИД-2008), защото би затруднил ползвателите с всичките 21 сектора, 90 раздела и още групи и класове, но сме се опитали максимално да се доближим до него. В самата статия за КИД-2008 сме добавили препратка след всеки раздел. Препратката е от вида (място в каталога) и е насочваща към мястото в което съответния раздел е публикуван в каталога. Разбира се сме готови да допълним секторите ако не покриват Вашите изисквания. За да направим последното ще се нуждаем от Вашето предложение, което можете да изпратите на нашата електронна поща.
Вписването на фирма в каталога e само за регистрирани потребители. Извиняваме се за това неудобство но това до известна степен се налага за да се гарантира достоверността на публикуваната информация и тя да е полезна за всички ползватели на сайта. До 02:Август :2010год. имаме опит и регистрации от 459 спам-бота. Това наложи да пуснем като предпазна мярка удостоверяване чрез обратен имейл и спам проверка.
Както виждате сме избегнали вариантите на всякакви оценявания на фирмите, даване на мнения, преброяване на посещенията и други подобни екстри. Това го правим с идеята, че всички фирми имат равен старт и са добронамерени към своите клиенти, но при евентуален резултат от анкетата който неминуемо отразява желанието на посетителите да оценяват и да дават мнения за фирмите то ще се наложи да пуснем желаните добавки.Поставили сме си граница от минимум 5 000 гласували за да се съобразим с изказаните предпочитания.

Надяваме се да подпомогнем успешното развитие на Вашият бизнес.

Светослав Маринов

Адресът e защитен от спам ботове.

моб. тел. (Globul)- +359899664183

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 1570 фирми
  • за днес: 0 фирма/и
  • за седмицата: 4 фирма/и
  • за месеца: 165 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители