EMAIL Печат

Мероприятие 

Произведено в България София
Название:
Произведено в България София
Кога:
03.12.2011 - 11.12.2011
Къде:
Зала Универсиада - София
Категория:
Произведено в България

Описание

То се организира от Съюз "Произведено в България", Бизнес център - България ЕООД и Българската търговско-промишлена палата.Традиционното за София и страната изложение отново ще представи българския продукт, състоянието, актуалните и новаторски решения на предприемачите, перспективите им за развитие и готовността да станат част от Европа и световните икономически тенденции.
Националното търговско изложение „Произведено в България” има за цел да покаже реалните параметри на разнообразието и качеството на предлаганата продукция от участниците и приемливите цени за българския купувач. Години наред усилията на организаторите на форума бяха насочени към повишаване на доверието в българските стоки и доказването, че българските фирми могат да бъдат добър партньор и са конкурентоспособни както на вътрешния, така и на външния пазар. Развитието на изложението през годините доказа неговата необходимост за частния сектор и дейността на малките и средни предприятия в страната. НТИ „Произведено в България” е трамплин за прохождащи фирми на родния пазар и възможност за представяне на редовното производство и новите продукти. Нерядко, именно по време на родолюбивото изложение, посетителите намират българския продукт за привлекателен и конкурентен в сравнение с вносните стоки. В стремежа си да подпомогнат българския производител организаторите на изложението предвиждат програма от семинари на актуални теми.

 

Организатори:

Българска търговско-промишлена палата,
Отдел "Панаири и изложби"

ул. Искър 9, 1058 София
тел.: 02/989 72 40, 811 74 28
тел./факс: 02/981 66 26
E-mail: Адресът e защитен от спам ботове.

Бизнес център – България ЕООД

Място

Зала Универсиада
Място на провеждане:
Зала Универсиада   -   Website
Улица:
бул. „Шипченски проход“ №2
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Описание

Зала Универсиада е първата голяма закрита многофункционална зала в България. Уникалното й място в центъра на София прави Универсиада удобна и лесна за посещение от всички райони на столицата. Залата разполага с 2 300 места, над 1500 кв.м. изложбена площ. Комплексът Универсиада разполага със следните зали:

 • Основна Зала - Осигурява всички удобства за провеждане на: спортни състезания, конгреси, концерти.Капацитет - 2300 човека.
 • Зала Изток - Изключително подходяща за провеждане на конференции, обучения камерни спектакли, ревюта, коктейли и специализирани изложби. Капацитет - 500 човека.
 • Зала Юг - Специално оборудвана за провеждане на обучения, пресконференции. Разполага със специално оборудване , екрани, флипчарт, мултимедия. Капацитет 25 човека.
В прилежащите си части комплексът предлага:
 • търговски площи
 • рекламни площи
 • уютни заведения
 • паркинг с 50 места
Контакти:

АДРЕС:
Универсиада АД 1113 София, България
бул. „Шипченски проход“ №2
тел.: 970 59 13
факс : 971 24 80

e-mail: \n Адресът e защитен от спам ботове. Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва JavaScript поддръжка за да го видите

Отдел „Продажби“ тел.: 970 59 16 , 970 59 20
e-mail :
\n Адресът e защитен от спам ботове. Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва JavaScript поддръжка за да го видите  , \n Адресът e защитен от спам ботове.

Фирмен каталог по сектори

 • Каталога съдържа 1381 фирми
 • за днес: 0 фирма/и
 • за седмицата: 0 фирма/и
 • за месеца: 130 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители