Фирмен каталог

Фирма от сектор: Консервна промишленост

СТОРКО ЕООД СТОРКО ЕООД Горещ
Фирма вписана от: СТОРКО ЕООД
Адрес на фирмата:
Град: София
Област: София-град
3020  

Фирмен сайт( посетен 0 пъти )
СТОРКО ЕООД
За контакти:
Тел.: 064 806 601
Факс: 064 807 153

E-mail: Адресът e защитен от спам ботове.СТОРКО ЕООД едно от най-големите работещи предприятия от своя бранш в България. Консервният завод в Плевен съществува от 1935 г. и е с дългогодишни традиции в производството на висококачествени консервирани и замразени плодове и зеленчуци с търговска марка СТОРКО. Производствената база разполага с 22 производствени линии и ново стилажно складово стопанство за консервирани продукти, както и 2 тунела за замразяване и нов хладилен склад с площ от 2 800 кв.м. и вместимост 4 000 тона замразен готов продукт. Компанията продължава да инвестира в модернизиране и усъвършенстване на технологиите за да предложи продукти с високо качество и да задоволи различните вкусове на своите потребители.

Акцентът върху производството на храни с гарантиран произход на вложените суровини и материли, строгия технологичен контрол и дисциплина и отличните вкусови качества наложиха СТОРКО ЕООД като предпочитан партньор не само на българския, но и на чуждите пазари.
СТОРКО е гаранция за разнообразие и качество на предлаганите продукти.
Богатият асортимент включва над 100 артикула, произвеждани по оригинални рецепти.
Продуктите ни са разпространени във всички хранителни вериги в страната. Изнасяме за страните от Европейския съюз, САЩ, Русия и бившите Съветски републики.

Вижте картата с подробности
Дата на добавяне: 2013-04-25 17:07:17   
RSS Feeds

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 1916 фирми
  • за днес: 0 фирма/и
  • за седмицата: 2 фирма/и
  • за месеца: 154 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители