Фирмен каталог

Фирма от сектор: Рекламна дейност

Pixel5 Photography Нов
Фирма вписана от: Pixel5
Адрес на фирмата:
Град: Пловдив
Област: Пловдивска
Пловдив; ул. Кап. Райчо
България  

Фирмен сайт( посетен 1 пъти )
Pixel5 Photography
За контакти:
Тел.: 0876558777

E-mail: Адресът e защитен от спам ботове.Pixel5 Photography – СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ
Pixel5 Photography - Фотография без граници за въображението!
Всеки сватбен ден е уникален и неповторим, както и снимките, които ще ви връщат към него с всяко отваряне на албума. Фотографията запазва завинаги усмивките, влюбените погледи, разменените пръстени, първия танц, първите целувки като семейство, щастието на най-близките хора.

Екипът на PIXEL5 с удоволствие ще ви помогне да разказвате началото на вашия съвместен живот чрез уловените емоционални и красиви моменти. Сватбената фотография за нас е баланс от планирана композиция, вдъхновение, внимание към детайла, нестандартно виждане и разбира се - щипка любов. Подхождаме с отговорност към щастливото събитие, за да уловим и увековечим красивите мигове щастие.

Като допълнително изживяване свързано с вашия сватбен ден предлагаме пред сватбена (годежна) или след сватбена фото сесия. Изберете дали ще запечатате вълнението за големия ден, който ви предстои или като младоженци ще сте готови да се отпуснете за режисирано снимане с ефекти и при различен интериор и екстериор.

Екипът ни предлага и въздушна фотография и видеография с професионален дрон. При нас ще получите и изработка на сват¬бени албуми, които ще разказват дълго за вашата сватбена приказка.

Pixel5 Photography – вашият надежден партньор!
Фотографски услуги; Сватбена фотография, фотография за абитуриентски
бал, Сватбена фотосесия, Продуктова фотография, Детска фотосесия, Семейна фотосесия, Въздушна фотография, Дрон фотография, Интериорна фотография, Кулинарна фотография

Вижте картата с подробности
Дата на добавяне: 2020-05-11 23:51:38   
RSS Feeds

Фирмен каталог по сектори

  • Каталога съдържа 1755 фирми
  • за днес: 1 фирма/и
  • за седмицата: 1 фирма/и
  • за месеца: 159 фирма/и

Потребителско меню само за регистрирани потребители